UNICEF vazhdon mbështetjen në arsimin

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Bota Sot Kosovo 16.04. 17:14

UNICEF vazhdon mbështetjen në arsimin

Kosova Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, bashkë me zëvendësministrin, Dukagjin Pupovci kanë takuar koordinatoren për Zhvillim të Agjencive të Kombeve të Bashkuara, Ulrika Richardson, zëvendësshefen e Zyrës së UNICEF-it në Kosovë, znj, Larissa Bruun dhe Ko»»»

botasot.info
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Text

280 characters remaining