“80% kanë votuar pro”/ Anëtarë të PD në njësitë 6 dhe 3 verifikojnë formularët për mbajtjen e Kuvendit më 11 dhjetor: I kemi me emra dhe firma!

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Top Channel Albania 25.11. 14:57

“80% kanë votuar pro”/ Anëtarë të PD në njësitë 6 dhe 3 verifikojnë formularët për mbajtjen e Kuvendit më 11 dhjetor: I kemi me emra dhe firma!

Një përfaqësi e anëtarëve të Partisë Demokratike, në njësitë 6 dhe 3 në Tiranë, kanë lexuar formularët e firmosur për mbajtjen e Kuvendit Kombëtar më datë 11 dhjetor. Sipas tyre, 80% e delegatëve në këto 2 njësi kanë firmosur për mbajtjen e Kuvendit dhe sipas verifikimeve të tyre, delegatët janë 10»»»

top-channel.tv
Sot Albania 25.11. 14:05

Kërkojnë që Kuvendi Kombëtar të mbahet në 11 dhjetor, përfaqësuesja e PD-së verifikon delegatët që kanë firmosur: I kemi me emra!

Një përfaqësi e anëtarëve të PD, në njësitë 6 dhe 3 në Tiranë, kanë lexuar formularët e firmosur për mbajtjen e Kuvendit Kombëtar më datë 11 dhjetor. Sipas tyre, 80% e delegatëve në këto 2 njësi kanë firmosur për mbajtjen e Kuvendit dhe sipas verifikimeve të tyre, delegatët janë 100% dakord për thi»»»

sot.com.al
Bold News Albania 25.11. 14:00

Një pjesë e anëtarëve të PD në njësitë 6 dhe 3 verifikojnë formularët për mbajtjen e Kuvendit Kombëtar më 11 dhjetor

Një përfaqësi e anëtarëve të PD, në njësitë 6 dhe 3 në Tiranë, kanë lexuar formularët e firmosur për mbajtjen e Kuvendit Kombëtar më datë 11 dhjetor. Sipas tyre, 80% e delegatëve në këto 2 njësi kanë firmosur për mbajtjen e Kuvendit dhe sipas verifikimeve të tyre, delegatët janë 100% dakord për thi»»»

boldnews.al
Standard Albania 25.11. 13:32

Kuvendi i 11 dhjetorit/ Degët 3 dhe 6 publikojnë emrat dhe formularët e delegatëve nga zyra e Palokës

Një përfaqësi e anëtarëve të PD, në njësitë 6 dhe 3 në Tiranë, kanë lexuar formularët e firmosur për mbajtjen e Kuvendit Kombëtar më datë 11 dhjetor. Sipas tyre, 80% e delegatëve në këto 2 njësi kanë firmosur për mbajtjen e Kuvendit dhe sipas verifikimeve të tyre, delegatët janë 100% dakord për thi»»»

standard.al
CNA Albania 25.11. 12:28

Uljet e çmimeve të shportës/ Zbardhet propozimi i PD

artia Demokratike ka propozuar një amendament për TVSH-në. Deputetja Jorida Tabaku është shprehur se PD kërkon uljen e saj nga 20 % në 6 %. Sipas deputetes nga kjo ulje do të përfitonin 659 individë. Më tej Tabaku shton se ka një tendencë për rritje çmimesh dhe të produkteve të tjera përveç atyre t»»»

cna.al
Scan Albania 25.11. 12:22

Diskutimi për paketën fiskale 2022/ PD propozon amendamentin për uljen e TVSH-së së ushqimeve

Në diskutimin e fundit për buxhetin e paketën fiskale të vitit 2022, Partia Demokratike ka prezantuar zyrtarisht një amendament për uljen e TVSH-së për produktet ushqimore të shportës. Në emër të grupit parlamentar të PD-së, Jorida Tabaku tha se amendamenti parashikon uljen e TVSH-së nga 20 % në 6 »»»

Lajmi Fundit Albania 25.11. 11:57

“Buxheti” në Kuvend, Tabaku: Pranoni propozimin e PD-së për uljen e TVSH-së

N/kryetarja e PD-së, Jorida Tabaku i kërkoi shumicës socialiste që të pranojë propozimin për uljen e TVSH-së për produktet e shportës nga 20-6%, të cilin PS ka deklaruar se nuk do ta pranojë. “Të nderuar fermerë që keni protestuar me dinjitet, megjithëse sillni propozime kurrë nuk jeni dëgjuar. Unë»»»

lajmifundit.al
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.