BM Genel Sekreteri Guterres'ten 'Golan Tepeleri' açıklaması: Suriye'nindir ve elinden alınamaz
Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, Suriye Dışişleri Bakanı Esad Hasan Şeybani ile Şam'da düzenlediği ortak basın toplantısında, Suriye'nin toprak bütünlüğüne vurgu yaparak İsrail'in ihlallerine tepki gösterdi. BMGK'nın yapısını eleştiren Guterres, “Golan Tepeleri Suriye toprağıdı»»»
Özgür Özel ve ekibinden ‘son vurgun’: CHP’li Ali Fazıl Kasap ‘Parayı hesaplarına aktarıp gittiler’ diyerek açıkladı | VİDEO İZLE
Özgür Özel ve ekibinin CHP’den ayrılarak Yeni Parti’yi duyurmasının ardından siyasette hareketlilik devam ediyor. CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Yeni Parti'ye geçen milletvekillerinin grup hesabındaki yaklaşık 7 milyon TL'yi kendi hesaplarına aktardıklarını söyledi. Kasap, "Giderayak yap»»»
Almanya ve ABD'ye ihtiyaç kalmadı! Türkiye'nin yeni silahı Yunan'ın aklını başından aldı: Vakit yaklaşıyor
Yerli savunma sanayi devlerinden Roketsan tarafından milli imkanlarla geliştirilen AKYA torpidosu, geçtiğimiz ay Denizkurdu-II 2026 Tatbikatı kapsamında hedef gemiyi tam isabetle vurdu. Tatbikatta Türkiye'nin yerli sistemlerini sahaya sürdüğünü ifade eden Yunan basını, AKYA'nın bir denizaltıdan 5 d»»»
Avrupa'da elektrikli otomobil satışları yüzde 40'tan fazla arttı
Elektrik otomobil satışlarında Avrupa Birliği ülkelerinde, ocak-haziranda geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 40'tan fazla artış olduğu görüldü. Toplam otomobil satışları 5 milyon 896 bin 683'e ulaştı. En çok marka dikkat çekti. Elektrik otomobil satışlarında Avrupa Birliği ülkelerinde, ocak-hazir»»»
Yeni Parti'de MYK belirlendi
Yeni Parti'de yapılan ilk parti meclisi toplantısında 10 kişilik Merkez Yönetim Kurulu (MYK) belirlendi. Yeni Parti Meclisi toplantısı Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında Anadolu Kulübü'nde yapıldı. Toplantıda genel başkan Özgür Özel'in de bulunduğu 10 kişilik MYK belirlendi. Buna göre genel başk»»»
Yatırım fonlarında hesap değişiyor! SPK'dan 31 Temmuz kararı
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), borsada işlem gören gayrimenkul yatırım fonları ile girişim sermayesi yatırım fonlarının değerleme yönteminde değişikliğe gitti. ABONE OL Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), borsada işlem gören gayrimenkul yatırım fonu (GYF) ve girişim sermayesi yatırım fonu (GSYF) katılma»»»
Fransa'da yangın alarmı: 200 bin kişi tahliye edildi
Fransa'nın güneybatısındaki iki vilayette şiddetini artıran yangınlar nedeniyle 22 Temmuz'dan bu yana yaklaşık 200 bin kişi tahliye edilirken hükümet askeri nakliye uçağının yangın söndürme çalışmalarına katılması talimatını verdi. Yerel basında yer alan haberlere göre, ülkenin güneybatısındaki Gir»»»
Piyasalar 'süper haftaya' hazırlanıyor: Yeni haftada yönü ne belirleyecek?
Ortadoğu’daki gerilimle petrolün varili uzun zaman sonra 100 doları aşarken, ABD'nin yeni tarife hamleleri küresel borsaları baskıladı. Borsa İstanbul'un hafif kayıpla kapattığı haftanın ardından, yeni haftada tüm gözler Fed, BoE ve BoJ’dan gelecek faiz kararları ile dev teknoloji şirketlerinin bil»»»
Heybeliada hazırlığı protesto edildi: ‘Casus yetiştirme merkezi ruhban okulu açılamaz’
Fener Rum Patrikhanesi’nin açmaya hazırlandığı Heybeliada Ruhban Okulu ve ekümeniklik iddiası, Lozan Barış Antlaşması’nın 103. yıl dönümünde Heybeliada’da protesto edildi. Anavatan Milli Birlik ve Egemenlik Platformu’nun düzenlediği basın açıklamasında Türk Ortodoks Patrikhanesi Basın Sözcüsü Selçu»»»
Yapay zekanın faturası ağırlaşıyor: Veri merkezleri elektrik tüketimini ikiye katlayacak!
Yapay zeka uygulamalarının yaygınlaşması, küresel enerji dengelerini kökten değiştiriyor. Veri merkezlerinin elektrik tüketiminin 2030 yılına kadar yaklaşık iki katına çıkarak 950 teravatsaate ulaşması beklenirken, dev teknoloji şirketleri enerji tedariği için nükleer ve yenilenebilir kaynaklara yö»»»
Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Özgür Özel’in Yeni Parti’sine gönderme: Çok şükür arınma gerçekleştirdi | VİDEO İZLE
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel ve 90 milletvekilinin partiden ayrılarak Yeni Parti'yi kurmasının ardından ilk kez konuştu. Kılıçdaroğlu, "CHP kirlenmemiş bir partidir, arınmak zorunda olan bir partidir. Neyse çok şükür o da büyük ölçüde gerçekleşti." sözleriyle dikkat çekti. ‘ARIN»»»
YENİ Parti Sözcüsü duyurdu: Büyük kurultay ne zaman yapılacak?
Özel haberlerimizi ve günün öne çıkan gelişmelerini kaçırmamak için BirGün’ün WhatsApp kanalını buraya dokunarak hemen takibe alabilirsiniz. YENİ Parti Sözcüsü Zeynel Emre, partisinin PM ve MYK toplantısının ardından basın açıklaması düzenledi. Emre, şunları söyledi: "Binamız hazırlanıyor. Birkaç h»»»
İnternetten alışveriş sektörüne ilişkin yeni düzenlemeler 1 Ağustos itibarıyla yürürlüğe girecek | Gündem Haberleri
Tüketicileri haksız ticari uygulamalara ve yapay zekayla oluşturulan aldatıcı reklamlara karşı daha etkin korumak amacıyla oluşturulan yeni kurallar 1 Ağustos'ta başlıyor. "Koşullu satış reklamları, indirimli satış reklamları kurallarına tabi olacak" "Yapay zeka uygulaması anlaşılır ve ayırt edileb»»»
CHP’yi böldü, Batı’dan övgüyü kaptı! Özgür Özel için ne dediler?
Özgür Özel ve ekibinin Cumhuriyet Halk Partisi’ni (CHP) bölerek kurduğu Yeni Parti, uluslararası arenadaki ilk desteğini Avrupa Sosyalistler Partisi’nden (PES) aldı. CHP’yi bölme girişimini memnuniyetle karşılayan PES, yayımladığı resmi dayanışma mesajında Yeni Parti’nin Türkiye'deki demokratik müc»»»
Bakan Uraloğlu: Kalkınma Yolu Projesi'nde bu yıl ilk taşın konulması hedefleniyor
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye ile Irak arasında hayata geçirilecek Kalkınma Yolu Projesi'nde bu yıl ilk çalışmaların başlamasını hedeflediklerini açıkladı. Projede bağlantı güzergâhında mutabakata varıldığını belirten Uraloğlu, finansman için petrol karşılığı modelinin gü»»»
Bağımsız Kurumlar İşlevsiz Hale Gelme Riskiyle Karşı Karşıya
Kosova Adalet Enstitüsü (IKD) Kıdemli Araştırmacısı Naim Jakaj, ülkedeki bağımsız kurum ve ajanslarda üye eksikliğinin giderek arttığını belirterek, siyasi tıkanıklık ve parlamentonun işlevşizliği nedeniyle bazı kurumların tamamen çalışamaz hale gelebileceği uyarısında bulundu. Jakaj, 2025 yılında »»»
Kılıçdaroğlu'ndan 'Yeni Parti' açıklaması: Çok şükür gerçekleşti | Politika Haberleri
Özgür Özel'in istifasıyla ilgili konuşan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Çalan, çırpan siyasetçi istemiyoruz. Hiçbir CHP'li malı götürenlerle yan yana duramaz" dedi. "ÇOK ŞÜKÜR ARINMA GERÇEKLEŞTİ"»»»
Askerlere Seslenen Vuçiç: "Kosova'nın Sırbistan'ın Bir Parçası Olduğunu Asla Unutmayın"
Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vuçiç, Sırp hükümet yetkilisi Snezana Paunoviç'in Kosova'daki Arnavutlara yönelik "etnik temizlik" ifadelerinin ardından orduya yönelik yeni mesajlar verdi. Belgrad'da düzenlenen Sırp Silahlı Kuvvetleri yeni subaylarının mezuniyet töreninde konuşan Vuçiç, bölgedek»»»
Kılıçdaroğlu'ndan 'Yeni Parti' açıklaması: Çok şükür gerçekleşti | Politika Haberleri
Özgür Özel'in istifasıyla ilgili konuşan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Çalan, çırpan siyasetçi istemiyoruz. Hiçbir CHP'li malı götürenlerle yan yana duramaz" dedi. "ÇOK ŞÜKÜR ARINMA GERÇEKLEŞTİ"»»»
Kemal Kılıçdaroğlu: ‘Çok şükür arınma büyük ölçüde gerçekleşti’
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel liderliğindeki 90 milletvekilinin partiyi bölerek Yeni Parti’yi kurmasıyla sonuçlanan sürecin ardından ilk kez CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın üye katılım töreninde konuştu. İç tartışmaların bir kenara bırakılarak mahalle mah»»»
Rum cephesinde Türkiye endişesi! AB ile yakınlaşma rahatsız etti
Rum basınında yer alan haberlere göre, Türkiye-AB ilişkilerinde yaşanabilecek olası ilerlemeler ve Kıbrıs konusunda son dönemde artan diplomatik temaslar, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi ile Yunanistan'da endişeye yol açtı. Haberde, Rum yönetiminin Türkiye'nin AB ile ilişkilerinde Kıbrıs'tan bağımsız ile»»»
Kılıçdaroğlu'ndan YENİ Parti mesajı: Sevincini gizlemedi
Yargı kararıyla CHP Genel Başkanlığına getirilen Kemal Kılıçdaroğlu YENİ Parti'nin kurulmasının ardından İstanbul'da konuştu. Kılıçdaroğlu, "Arınma çok büyük ölçüde gerçekleşti" dedi. Özel haberlerimizi ve günün öne çıkan gelişmelerini kaçırmamak için BirGün’ün WhatsApp kanalını buraya dokunarak he»»»
Trump'ın Türkiye dönüşünde kritik karar! Nedeni günler sonra ortaya çıktı
ABD Başkanı Donald Trump, Ankara'daki NATO Zirvesi'nin ardından Türkiye'den dönüşünde son anda uçak değiştirerek daha gelişmiş savunma sistemlerine sahip eski Air Force One'a geçtiği ortaya çıktı. Türkiye'de düzenlenen NATO Zirvesi'nin ardından ABD Başkanı Donald Trump'ın kullandığı uçakla ilgili d»»»
Bakan Kurum Bakırcılar Çarşısı'nı açtı depremzede aileye misafir oldu: ‘Yepyeni bir Malatya ile karşı karşıyayız’ | VİDEO İZLE
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Malatya programı kapsamında yeniden inşa edilen Bakırcılar Çarşısı'nın açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından çarşıdaki yeni evlerine taşınan depremzede Aslan ailesini ziyaret eden Kurum, deprem bölgesinde yürütülen yeniden inşa çalışm»»»
Adalet Bakanı Gürlek'ten Gülistan Doku açıklaması: 1 şüphelinin Türkiye’ye iade süreci başlatılmıştır | Politika Haberleri
Adalet Bakanı Akın Gürlek, resmi X hesabından Gülistan Doku dosyası ile ilgili yeni açıklamada bulundu. Bakan Gürlek "Bu hafta gerçekleştirilen yeni dalga operasyonlarla birlikte 32 şüpheli hakkında adli işlem tesis edilmiş; 15 şüpheli tutuklanmış, 14 şüpheli hakkında adli kontrol tedbiri uygulanmı»»»
Avrupa'daki Kriz Priştine Uluslararası Havalimanı’nda da Yolcu Sayısını Azalttı, Bilet Fiyatlarını Piyasa Belirliyor
Priştine "Adem Jashari" Uluslararası Havalimanı Sözcüsü Valentina Gara, yaz sezonundaki yoğunluğa karşı havalimanının altyapı ve personel açısından tüm hazırlıklarını tamamladığını açıkladı. Gara, yılın ilk üç ayında yolcu sayısında artış yaşandığını, ancak sonraki üç ayda Avrupa'da yaşanan kriz ve»»»
AKB: Yılın İlk Yarısında Kosova'da 2 Binden Fazla İşletme Faaliyetini Durdurdu
Kosova İş İttifakı (AKB) Başkanı Agim Shahini, 2026'nın ilk altı ayında ülkede 2 binden fazla işletmenin kapandığını veya iflas ettiğini açıkladı. Shahini, bu durumun girişimcilik alanındaki olumsuz gidişatın her geçen yıl daha da kötüleştiğini gösterdiğini söyledi. Kosova İstatistik Ajansı veriler»»»
Eşitlik ve güvenlikten taviz yok! Kıbrıs'ta çözüm için şartlar açıklandı
KKTC Başbakanı Ünal Üstel, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri'nin Kıbrıs Kişisel Temsilcisi Maria Angela Holguin ile gerçekleştirdiği görüşmede ortaya koyduğu yaklaşımı memnuniyetle karşıladıklarını açıkladı. Üstel, Türkiye'nin iki devletli çözüm vizyonuna verdiği d»»»
MİT 90 yıllık istihbarat sırrını paylaştı: 'Bizzat açılacaktır' notuyla... | Gündem Haberleri
MİT, resmi internet sitesindeki "Özel Koleksiyon" bölümüne 1933 tarihli yeni bir istihbarat belgesi ekledi. Belgede, gizli mektupların açılması ve görünmez yazıların deşifre edilmesinde kullanılan yöntem ile kimyasal formül ilk kez paylaşıldı.»»»
Gülistan Doku soruşturmasında son durum! Bakan Gürlek açıkladı
2020 yılından bu yana kendisinden haber alınamayan Gülistan Doku'nun akıbetinin aydınlatılması amacıyla Tunceli ve Erzurum Cumhuriyet Başsavcılıklarınca yürütülen soruşturmalara ilişkin Adalet Bakanı Akın Gürlek resmi sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yaptı. Bakan Gürlek, İçişleri Bakanlı»»»
YENİ Parti'nin MYK'si belli oldu: İlk hedef örgütlenme
YENİ Parti’nin ilk PM toplantısında A Takımı’nı belirleyen Özgür Özel, büyük bir örgütlenme kampanyasının ilk adımını da attı. YENİ Parti'nin büyük bir üyelik kampanyası başlatacağı öğrenilirken Özel kurmaylarına, “Cumhuriyetin kurucu kadrolarının kararlılığı ile iktidara yürüyeceğiz” mesajını verd»»»
ABD'de yeni konut satışları beklentileri aştı
ABD'de yeni konut satışları, haziranda aylık yüzde 1,6 artarak beklentilerin üzerinde gerçekleşti. ABD'de yeni konut satışları, haziranda aylık yüzde 1,6 artarak beklentilerin üzerinde gerçekleşti. ABD Ticaret Bakanlığı, haziran ayına ilişkin yeni konut satış istatistiklerini açıkladı. Buna göre, ü»»»
Trump'tan Google cezası sonrası AB'ye tarife tehdidi: 'Bedelini çok ağır ödeyecek'
ABD Başkanı Donald Trump, Avrupa Birliği'nin Amerikan teknoloji şirketlerine uyguladığı para cezalarını eleştirerek, birliğe karşı soruşturma başlatılacağını ve tarife uygulanabileceğini bildirdi. ABD Başkanı Donald Trump, Avrupa Birliği'nin Amerikan teknoloji şirketlerine uyguladığı para cezaların»»»
Bakan Gürlek: Gülistan Doku soruşturmasında 15 şüpheli tutuklandı
Adalet Bakanı Akın Gürlek, Gülistan Doku'nun akıbetinin aydınlatılmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında düzenlenen yeni operasyonlarda 15 şüphelinin tutuklandığını bildirdi. Bakan Gürlek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Tunceli'de 5 Ocak 2020'den itibaren kendisinden haber alın»»»
Petrol, altın ve dolar için nefesler tutuldu! Enflasyon endişesi büyüdü, gözler Fed faiz kararında
Küresel piyasalarda yeni haftanın en önemli gündem maddesi merkez bankalarının faiz kararları olacak. ABD Merkez Bankası (Fed), İngiltere Merkez Bankası (BoE) ve Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) açıklayacağı kararlar yatırımcıların yönünü belirlerken, Orta Doğu'da tırmanan gerilim nedeniyle Brent p»»»
YENİ Parti dünya basınında: Kuşatma altındaki muhalefetin yeniden toparlanma girişimi
Özgür Özel ve 90 milletvekilinin YENİ Parti'yi kurması dış basında geniş yer buldu. Reuters hamleyi "kuşatılan muhalefetin toparlanması" olarak görürken, AP ve DW yargı kararlarına yanıt olan partinin ana muhalefete dönüştüğünü yazdı. Özel haberlerimizi ve günün öne çıkan gelişmelerini kaçırmamak i»»»
Yeni Parti’de MYK belli oldu! Görev dağılımı netleşti
Yeni Parti’de Parti Meclisi (PM) toplantısının ardından Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeleri belirlendi. Genel Başkan Özgür Özel tarafından sunulan ve PM onayından geçen yeni yönetim tablosunda görev dağılımları netleşti. GÖREV DAĞILIMI NETLEŞTİ Parti Genel Merkezinden aktarılan bilgilere göre, MYK »»»
Özgür Özel, Anıtkabir'i ziyaret etti
Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Kurucular Kurulu üyeleriyle birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. Özgür Özel, partisinin Kurucular Kurulu üyeleriyle birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. Özel başkanlığındaki heyet, Aslanlı Yol'dan yürüyerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine geldi. Özel'in kır»»»
Yeni hükümetle yüz yüze ilk temasta çantadan en ağır dosya çıktı! Türkiye'nin öncü olduğu projede tarihi adım
21 Temmuz'da gerçekleştirdiği Bağdat ziyaretini değerlendiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yeni Irak hükümetiyle yüz yüze temasların önemine dikkati çekerek, 'Çantamızın en ağır dosyası Kalkınma Yolu projesiydi, birinci derecedeki gündemimiz buydu.' dedi. Türkiye'nin öncülüğündek»»»
Penzberg’de bir tabelayı hazmedemediler: Cuma namazı tabelasına gece saldırısı
Bavyera’nın Penzberg kentinde caminin cuma namazı bilgisini gösteren yeni yönlendirme tabelası kimliği belirsiz kişiler tarafından siyah boyayla tahrip edildi. Penzberg İslam Cemaati adına açıklama yapan İmam Benjamin İdriz, “Cevabımız nefret değil, açıklık ve diyalog olacak” dedi. Cuma namazı tabe»»»
Kosova'da Trafik Kazaları Can Almaya Devam Ediyor
Geçtiğimiz hafta Kosova genelinde meydana gelen çok sayıda trafik kazası, birçok kişinin yaşamını yitirmesiyle sonuçlandı. Polis verilerine göre, 1 Ocak ile 30 Haziran tarihleri arasında meydana gelen 45 ölümlü trafik kazasında 46 kişi hayatını kaybetti. Ancak son günlerde yaşanan yeni kazalarla bi»»»
AB'de elektrikli otomobil satışları 1 yılda yüzde 40'tan fazla arttı
Avrupa Birliği (AB) ülkelerinde, ocak-haziranda geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 40,5 artışla 1 milyon 220 bin 890 elektrikli otomobil satıldı. Orta Doğu'da, ABD/İsrail-İran Savaşı sonrası Hürmüz Boğazı'nın kapanmasıyla küresel enerji arzında ortaya çıkan problemler devam ediyor. Birçok s»»»
Batı Balkanlarda Zorunlu Askerlik Yeniden Gündemde
Rusya'nın Şubat 2022'de Ukrayna'ya karşı geniş çaplı işgal harekâtını başlatmasının ardından Avrupa'nın güvenlik dengeleri köklü biçimde değişti. Kıta genelinde artan güvenlik endişeleri, birçok ülkede zorunlu askerlik hizmetinin yeniden gündeme gelmesine neden oldu. Avrupa ülkeleri savunma bütçele»»»
Dizele Bugün 3 Cent’lik Zam
Sanayi Girişimcilik Ticaret ve Sanayi Bakanlığı, önümüzdeki 24 saat boyunca geçerli olacak akaryakıt tavan fiyatlarını açıkladı. Bakanlığın yayımladığı yeni tarifeye göre, dizelin (motorin) litre fiyatı 1,72 Euro’ya yükseldi. Böylece dizelin fiyatı bugün, düne göre 3 Cent artmış oldu. Benzinin litr»»»
Kurti-Hamza Görüşmesinde Hiçbir İlerleme Sağlanmadı
Kosova Demokratik Partisi (PDK) Genel Sekreteri Vlora Çitaku, 7 Haziran'da yapılan parlamento seçimlerinin ardından ülkede yaşanan siyasi gelişmeleri değerlendirdi. Çitaku, PDK Genel Başkanı Bedri Hamza ile Başbakan Vekili Albin Kurti arasında gerçekleştirilen görüşmenin somut hiçbir sonuç vermediğ»»»
Özgür Özel ve Yeni Parti heyeti Anıtkabir’i ziyaret etti
Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Kurucular Kurulu üyeleriyle birlikte Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgâhı Anıtkabir’i ziyaret etti. Mozoleye çelenk bırakan heyet, saygı duruşunda bulundu. Ziyaretin ardından Özel, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.»»»
YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Anıtkabir'ı ziyaret etti
YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, kurucular kuruluyla birlikte Atatürk'ün naaşının bulunduğu Anıtkabir'e yürüdü. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Özel, "Emanetiniz olan Cumhuriyetimiz, bugün ne yazık ki çoklu krizlerle karşı karşıyadır... Kuşatılan mirasınızı koruma görevi, YENİ Parti’nin kad»»»
İddia: YENİ Parti’ye CHP’den 10 vekil daha katılacak
Kurulduğu ilk gün 91 milletvekiliyle Meclis'te ana muhalefet partisi konumuna gelen YENİ Parti'ye CHP'den 10 milletvekilin daha katılacağı öne sürüldü. Özel haberlerimizi ve günün öne çıkan gelişmelerini kaçırmamak için BirGün’ün WhatsApp kanalını buraya dokunarak hemen takibe alabilirsiniz. CHP’de»»»
Gülistan Doku soruşturmasında yeni ayrıntılar! Handan Sonel’in tutuklanma gerekçesi belli oldu
Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından üniversite öğrencisi Gülistan Doku’nun kaybolmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında yeni bir adli süreç yaşandı. Dönemin Tunceli Valisi Tuncay Sonel’in eşi Handan Sonel, jandarma ve savcılık sorgusunun ardından sevk edildiği Tunceli Sulh Ceza Hâkim»»»
19 dakikalık yol 3 dakikaya düşecek: 'Daha hızlı ve konforlu alternatif geçiş' | Gündem Haberleri
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yalova Güney Çevre Yolu ile Yalova-Çınarcık-Armutlu güzergâhını birbirine bağlayacak yeni bir ulaşım alternatifi üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Projenin tamamlanmasıyla mevcut 9,4 kilometrelik yolun 5,9 kilometreye ineceğini belirten Uraloğlu, güz»»»