Altının onsu rekor yenileyerek 4 bin 500 dolar eşiğini aştı
Bu yıla 2 bin 620 dolardan başlayan ons altın, jeopolitik gelişmeler, ABD yönetiminin uyguladığı tarifeler ve dünyadaki siyasi belirsizliklerin etkisiyle alış ağırlıklı seyir izledi. Bu gelişmelere ABD'de hükümetin kapanması eklenince ons altındaki yükseliş ivmelendi. Altının onsu ilk kez 4 bin 400»»»
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: 2026 önemli birtakım reformların ve yapısal dönüşümlerin gerçekleştiği bir yıl olacak
Yılmaz, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki bir restoranda, Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile birlikte gazetecilerle bir araya geldi ve sorularını yanıtladı. 📲 Artık haberler size gelsinAA'nın WhatsApp kanallarına katılın, önemli gelişmeler cebinize düşsün.🔹 Gündemdeki gelişmeler, özel haber, analiz, foto»»»
AYM: Yüz Kızartıcı Suç ibaresi anayasaya aykırıdır
Anayasa Mahkemesi (AYM), gümrük müşavirliği ve yardımcılığı için aranan şartlar arasında yer alan "yüz kızartıcı suçlardan hüküm giymemiş" olmak düzenlemesini, belirsizlik içerdiği gerekçesiyle iptal etti. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan karara göre, Danıştay 10. Dairesi, gümrük müşavir»»»
Reklam yönetmeliğinde ''yapay zeka'' ve ''influencer'' düzenlemesi
Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürü Avni Dilber, Ticari Reklam ve Haksız Ticari Uygulamalar Yönetmeliği'nde sosyal medya etkileyicileri (influencer) ve yapay zeka kullanımının sınırlandırılmasıyla ilgili düzenlemeler yapıldığını belirterek, mevzuatın ocak ayında »»»
TBMM Başkanı Kurtulmuş: "Partilerin raporlarından ortak bir rapor çıkarmakla önemli bir eşik aşılacaktır" İhlas Haber Ajansı
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Partilerin raporlarından ortak bir rapor çıkarmakla önemli bir eşik aşılacaktır" dedi. Millî Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında 20. kez toplandı. Komisyon toplantısı Meclis Başkanı Kurtulmuş’un konuşması ile başladı»»»
Hemşire eşini satırla öldüren kocaya ağırlaştırılmış müebbet İhlas Haber Ajansı
Antalya’da iki aylık eşi hemşire Sevcan Demir Sakman’ı satırla öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Halit Can Sakman, eşe ve kadına karşı kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti, sanığı "canavarca his" yönünden yeterli delil bulunmadığı gerekçesiyle ise»»»
Yaşam için son çığlığı 4’üncü gün duyuldu: Dağın zirvesinde mahsur kalan genç için ekipler seferber oldu İhlas Haber Ajansı
Antalya’da dağlık alanda bir kişinin yardım çağrısını duyan vatandaşların ihbarı ile harekete geçen JAK ve AFAD ekipleri, yaklaşık 4 gündür sarp arazide olduğu öğrenilen gence yaklaşık 10 saatlik tırmanışın ardından ulaşmayı başardı. Havanın yağışlı ve karanlık olması nedeniyle ekipler gencin bulun»»»
ŞOK Marketler’de yeni dönem: Meyve-sebzede pestisit kontrol süreci bir adım ileri taşındı
ŞOK Marketler’de yeni dönem: Meyve-sebzede pestisit kontrol süreci bir adım ileri taşındı ŞOK Marketler, kurduğu laboratuvarla taze meyve-sebzeleri raflara taşımadan önce kendi bünyesinde pestisit analizinden geçiriyor. İlk aşamada domates ile başlayan bu süreçle analizler çok daha hızlı olarak ger»»»
ŞOK Marketler, meyve-sebzeleri raflara taşımadan önce pestisit analizi yapacak
ŞOK Marketler gıda güvenliği alanında yeni bir gelişmeye adım atarak, Antalya’daki tedarik platformunda kurduğu laboratuvarla taze meyve-sebzeler için raf öncesi pestisit analiz sürecini başlattı. İlk aşamada domates ile başlayan bu süreçle analizlerin çok daha hızlı gerçekleştirildiği aktarıldı. Ş»»»
Bakan Bolat: Gümrüklerde araç girişlerinin durdurulduğu yönündeki iddialar asılsız
Gümrüklerde araç girişlerinde bazı sorunların olduğu yönündeki iddialara işaret eden Bakan Bolat, 'Gümrüklerde araç girişlerinin durdurulduğuna dair iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Bu husus tarafımızca tekrar teyit edilmiştir. Firmaların kontenjan aşımı ya da teminat yükümlülüklerinden kaynaklan»»»
Ticaret Bakanı Bolat: Piyasalarda artık aşırı oynaklık bulunmamaktadır; döviz dengededir, rezervler güçlüdür
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye-Azerbaycan 12. Dönem Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) ve 2. Türkiye-Azerbaycan Yatırım Forumu'na katılmak için geldiği Bakü'de gazetecilerin sorularını yanıtladı. Avrupa Birliği'nin (AB) 2019'da karbonsuzlaşma hedefi doğrultusunda Yeşil Mutabakat sürecini başlattığı»»»
IEA Başkanı Birol, kritik minerallerde 2026 için "gerilim" uyarısında bulundu
Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) Başkanı Fatih Birol, küresel enerji sektörünün 2025 yılındaki genel seyri ve gelecek döneme ilişkin öngörülerine dair AA muhabirinin sorularını yanıtladı. Jeopolitiğin enerji üzerindeki etkisinin belirgin şekilde artması nedeniyle 2025'in zor bir yıl olduğunu ifade »»»
TBMM Başkanı Kurtulmuş: "Partilerin raporlarından ortak bir rapor çıkarmakla önemli bir eşik aşılacaktır" İhlas Haber Ajansı
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş,"Partilerin raporlarından ortak bir rapor çıkarmakla önemli bir eşik aşılacaktır" dedi. Millî Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında 20. kez toplandı. Komisyon toplantısı Meclis Başkanı Kurtulmuş’un konuşması ile başladı.»»»
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Son eşiğe geldik | Politika Haberleri
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Terörsüz Türkiye" hedefi doğrultusunda kurulan "Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu" toplantısının açılışında konuştu. Kurtulmuş, konuşmasında "Bu süre içerisinde kritik eşikleri fevkalade büyük hassasiyetle aştık." ifadelerine yer verdi.Süreçte ortak ra»»»
Çin'de korkunç kaza: Anaokulu aracı göle düştü... 8 ölü
Çin’in güneydoğusunda anaokulu öğrencilerini taşıyan bir araç göle düştü. Yaşanan olay nedeniyle çocuklar ve sürücü dahil olmak üzere 8 kişi hayatını kaybetti. Çin’in güneydoğusunda meydana gelen trafik kazasında, çocuklar da dahil olmak üzere sekiz kişi hayatını kaybetti. Devlet medyası, kazanın b»»»
Bakan Bolat'tan net mesaj... ''Rezervler güçlü, ekonomi dengede''
Türkiye-Azerbaycan 12. Dönem Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) ve 2. Türkiye-Azerbaycan Yatırım Forumu'na katılmak için geldiği Bakü'de gazetecilerin sorularını cevaplayan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 'Enflasyonda TÜFE temel mallarda yüzde 19-20, gıdada yüzde 27,5 seviyelerine gerilemiştir. Piyasalarda »»»
Depremin etkileri artık giderildi! Yılmaz'dan enflasyon mesajı: 2026 dönüm yılı olacak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, '2026 önemli birtakım reformların ve yapısal dönüşümlerin gerçekleştiği bir yıl olacak. Depremin etkilerinin büyük oranda artık giderildiği, enflasyonla mücadelemizin sonuçlarını çok daha hissettiğimiz bir yıl olacak. Olumlu manada bir dönüm yılı olacak.' ded»»»
MÜSİAD Başkanı Özdemir'den "üretimi destekleyici yapısal reformlar devreye alınmalı" çağrısı
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Özdemir, AA muhabirine yaptığı değerlendirmede, yakın dönemde küresel ticareti en dramatik şekilde etkileyen faktörlerin başında Kovid-19'un geldiğini anımsatarak, salgın sonrası dünyadaki tüm ülkelerin enflasyon problemiyle baş başa ka»»»
Konut kredisi hesaplamaları değişti: 1 milyon TL kredinin aylık ödemesi ne kadar?
Konut kredisi faizleri son 28 ayın en düşük seviyesine gerileyerek ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir dönem başlattı. Merkez Bankası verilerine göre, 1 milyon TL'lik kredinin toplam geri ödemesi 609 bin TL birden azalırken, bankaların güncel faiz oranları ve düşen aylık taksit tutarları dikka»»»
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: 2026'da enflasyonla mücadelede dönüm noktası olacak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: 2026'da enflasyonla mücadelede dönüm noktası olacak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yeni yılda enflasyonla mücadelenin sonuçlarının alınacağını belirterek "2026 önemli birtakım reformların ve yapısal dönüşümlerin gerçekleştiği bir yıl olacak. Depremin etkile»»»
MSF, İsrail'in "uluslararası kuruluşların Gazze'ye erişimi için getirdiği yeni kayıt kurallarından" kaygılı
Ağbaş, Gazze'de yaşanan zorlu kış şartları ile İsrail'in Gazze'de hizmet verecek uluslararası yardım kuruluşlarına yönelik getirdiği ve gelecek yıl yürürlüğe girecek yeni kayıt sisteminin barındırdığı risklere ilişkin AA muhabirine açıklamalarda bulundu. Gazze halkının çok zor bir kış mevsimiyle ka»»»
Kıtanın en büyük keşfi: Tonlarca altın bulundu
Çin’de, son bir yıl içinde keşfedilen bin tonun üzerindeki altın yataklarının sayısı üçe yükseldi. Asya kıtası tarihinin en büyük altın rezervi keşfi ile bölgede kanıtlanmış altın rezervleri 3 bin 900 tonun üzerine çıktı. Asya’da yer altı kaynakları açısından nadir görülen bir keşfe imza atıldı. Çi»»»
SOCAR Türkiye, GAMA Enerji'nin Doğal Gaz Kombine Çevrim Santrali'ni satın aldı
SOCAR Türkiye, GAMA Enerji AŞ'nin Kırıkkale'deki İç Anadolu Doğal Gaz Kombine Çevrim Santrali'ni satın aldı. Şirketten yapılan açıklamaya göre, SOCAR Türkiye ve GAMA Enerji AŞ arasında akdedilen satış sözleşmesi, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Azerbaycan Başbakanı Ali Asadov'un katılımıy»»»
Ekonomide kritik rapor! Türkiye'nin kredi notu için geri sayım başladı
Kredi derecelendirme kuruluşlarının 'Türkiye takvimi' belli oldu. Türkiye'nin kredi notuna yönelik yılın ilk değerlendirmeleri 23 Ocak'ta Fitch Ratings ve Moody's tarafından yapılacak. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarının kredi notu gözden geçirme tarihleri netleşirken, Türkiye için yıl»»»
Türkiye, MediaMarkt'ın en büyük ikinci pazarı konumuna yükseldi
Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörü, genç nüfusun teknolojiye olan ilgisi ve e-ticaretin yaygınlaşmasıyla 2025'te küresel ortalamaların üzerinde performans sergiledi. Küresel ölçekte tüketici elektroniği pazarı, makroekonomik dalgalanmalara rağmen büyüme ivmesini korurken, yılın 8 ayında 737 »»»
Özgür Özel tarih verdi, erken seçim istedi: Haydi gel bir Kasımpaşalılık yap, millet seni istemiyor!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel Silivri'de TELE2 Haber'de Sabah Pusulası'nın konuğu oldu. Burada yaptığı değerlendirmelerde erken seçim talebini yineleyerek önümüzdeki mart ayına işaret eden Özel, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: "Haydi gel bir Kasımpaşalılık yap, millet seni istemiyor." Cumhu»»»
Süreç komisyonu 20'nci kez toplandı: Son eşiğe geldik
TBMM'de PKK'nin silahsızlanması süreci için kurulan komisyon 20'nci kez toplandı. Komisyon Başkanı Numan Kurtulmuş, komisyon çalışmalarının son eşiğe geldiğini ve yazılacak ortak raporun ardından yasa süreçlerinin başlayacağını söyledi. Kurtulmuş, ortak ve nihai rapor için ilave süreye ihtiyaç olab»»»
Transatlantik gerilimler ve savunma hamlesi, AB’nin 2025 gündemine damga vurdu
AB'de Ursula von der Leyen'in başkanlığındaki yeni Komisyon, görevdeki ilk yılını tamamlarken 2025 Brüksel için "güvenlik" algısının şekillendirdiği bir yıl oldu. 1 Aralık 2024'te 2'nci kez koltuğa oturan von der Leyen, 9 Mart 2025'te yaptığı "ilk 100 gün" konuşmasında, AB'nin içinden geçtiği rüzga»»»
Uzmanlara göre, Irak'ta Şii grupların silahsızlanma süreci siyasi ve ekonomik etkene dayanıyor
Şii milis güçlerden "İmam Ali Tugayları" lideri Şibl ez-Zeydi, yaptığı açıklamada, kurumsal devlet yapısının güçlendirilmesi ve anayasal otoritelere saygı gösterilmesi gerektiğini vurgulayarak, "devletin birliği ve egemenliğinin, silahın yalnızca resmi kurumların elinde olmasını gerektirdiğini" ifa»»»
Kurban 14 yaşında, katillerin ise biri 14 öbürü 16... Bir ülkeyi sarsan cinayette kan donduran ayrıntılar
Ormanda bulunan cansız bir beden... 14 yaşında güzeller güzeli bir genç kız... Ve kan donduran itiraflar... Bir ülkeyi ayağa kaldıran cinayetle ilgili gerçekler ortaya çıktı. Polis "Daha fazlası da olabilir" dedi. İşte tüm ayrıntılar... Steve Williams'ın kulağına gelen söylenti, ormanda bir ceset o»»»
ABD'de flaş iddia! C-17'ler havalandı: Venezuela için mühimmat sevk edildi
ABD ile Venezuela arasındaki politik gerilim devam ederken, Washington yönetiminin askeri birlik ve teçhizat taşımak için kullanılan C-17 uçağını en az 16 kere Karayipler bölgesine gönderdiği iddia edildi. ABD’nin önde gelen gazetelerinden New York Times (NYT), uçuş verileri üzerinden yaptığı incel»»»
Putin’den Suriye’ye açık destek: İsrail’e ilişkin mesajı dikkat çekti
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova'da Suriye Dışişleri Bakanı Esad Hasan Şeybani ve Savunma Bakanı Murhaf Ebu Kasra'yı kabul etti. Putin, ülkesinin Suriye'ye desteğini ilan etti.Suriye resmi ajansı SANA'nın haberine göre, Suriye Dışişleri Bakanı Şeybani ve Savunma Bakanı Ebu Kasra, Rusya'»»»
Gelecek yıllarda yapılacak içme suyu projeleriyle Sapanca Gölü'nün nefes alması planlanıyor
Anadolu Ajansının (AA) "Sapanca Gölü Alarm Veriyor" başlıklı dosyasının bu bölümünde, Sapanca Gölü'nün bulunduğu bölgeye su sağlayan barajlar ile yeni içme suyu projelerine odaklanıldı. DOSYA: Sapanca Gölü alarm veriyorAA muhabirinin derlediği bilgiye göre, kuraklık, azalan yağışlar ve bilinçsiz su»»»
Kredi derecelendirme kuruluşlarının "Türkiye takvimi" belli oldu
AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, gelecek yıl Moody's, Fitch Ratings ve Standard & Poor's (S&P) Türkiye için ikişer kredi derecelendirme ve not gözden geçirme raporu yayımlayacak. Moody's 19 Temmuz 2024'te Türkiye'nin kredi notunu iki kademe artırarak "B3"ten "B1"e yükseltirken, kredi notu g»»»
Doğu Perinçek değerlendirdi: Üretim Devrimi, PKK affı ve Batı'nın çöküşü
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 'Çıkış Yolu' programında Türkiye'nin ve dünyanın gündemini değerlendirdi. ASGARİ ÜCRET VE ÜRETİM DEVRİMİ ÇAĞRISI Doğu Perinçek açıklanan %27'lik asgari ücret artışını (28.075 TL) enflasyonun altında ve emekçilerin taleplerine yanıt vermekten uzak buldu. Tü»»»
Terörsüz Türkiye Komisyonu 20. kez toplandı: Gündem müşterek rapor
Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu "Müşterek rapor" gündemiyle toplandı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un başkanlık ettiği toplantıda raporun hazırlanış süreci ele alınacak. "Çerçeveyi çizeceğiz" diyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, yılbaşından sonrasını işaret etti. Ayrıca »»»
Yılbaşında kar var mı?
2026 yılına girmeye hazırlanan Türkiye genelinde yılbaşı gecesi, yurdun doğu kesimlerinde "beyaz örtü" etkisini sürdürürken, batı bölgelerinde ise soğuk hava dalgasıyla birlikte kar yağışı ihtimali kapıda. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) verilerinden derlenen son tahminlere göre, 31 Aralık gecesi»»»
Alplerin bütün buzulları risk altında
İtalya'nın önde gelen çevre örgütü Legambiente'nin Alp Dağları Sorumlusu ve Uluslararası Alpleri Koruma Komisyonu (CIPRA) İtalya Başkanı Vanda Bonardo, Alp Dağları'nın sadece İtalya kısmında değil, genelinde buzulların zor durumda olduğunu, 1900'lerin başından bugüne kadar 1400'den fazla buzulun er»»»
Başkan Değirmenci’den MESS’e tepki İhlas Haber Ajansı
Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Metal Sanayicileri İşverenleri Sendikası (MESS) ile yürütülen Grup Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması üzerine başlayan arabulucu sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. Değirmenci, MESS’in sunduğu ücret zammı teklifinin meta»»»
Epstein dosyalarındaki Trump detayı tartışmalara yol açtı
ABD'de Jefferey Epstein dosyasında yer alan belgelerin kamuoyu erişimine açılmasıyla ABD Başkanı Donald Trump'ın dosyada "sıkça" yer aldığı görüldü. Paylaşılan belgeler, Epstein'ın olası işbirlikçilerine ilişkin tartışmalara neden oldu. ABD Adalet Bakanlığı, reşit olmayan kız çocuklarına yönelik ci»»»
Papa 14’üncü Leo'dan dünya genelinde 24 saatlik ateşkes çağrısı
Vatikan Devlet Başkanı Papa 14’üncü Leo, dünya genelinde Noel dolayısıyla 24 saatlik bir ateşkese uyulması çağrısı yaptı. Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa 14’üncü Leo, Castel Gandolfo'da basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Rusya-Ukrayna Savaşı'na ilişkin konuşan Papa »»»
İki siyasi parti kapandı! Gerekçesi dikkat çekti
Anayasa Mahkemesi siyasette dikkat çeken bir karara imza attı. Yüksek Mahkeme, siyasi partilerin yasal yükümlülüklerini yerine getirmemesi halinde karşılaşacağı yaptırımlara dair net bir örnek ortaya koydu. Resmi Gazete’de yayımlanan kararlara göre, Vatanseverler Partisi ve Ayyıldız Partisi, zorunl»»»
Ordu’da bir haftada 15 binden fazla araç ve sürücüsü denetlendi İhlas Haber Ajansı
Ordu’da polis ekipleri tarafından trafik kazalarını azaltmaya yönelik yapılan denetimlerde, son bir haftada 15 bin 298 araç ve sürücüsü kontrol edildi. 3 bin 22 araç sürücüsüne çeşitli maddelerden işlem yapılırken, 29 araç trafikten men edildi ve 47 araç sürücüsünün ehliyeti geri alındı. Emniyetten»»»
Ordu’da uyuşturucu operasyonlarında 1 tutuklama İhlas Haber Ajansı
Ordu’da polis ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 1 şüpheli tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretini önlemek adına yürütülen çalışmalar devam ediyor. Ekiplerin son bir haftada yaptıkları ça»»»
Bakan Bolat'tan piyasa değerlendirmesi: Rezervler güçlü, temel mallarda fiyat istikrarı sağlanmıştır
Bakan Bolat'tan piyasa değerlendirmesi: Rezervler güçlü, temel mallarda fiyat istikrarı sağlanmıştır Ticaret Bakanı Ömer Bolat, piyasalarda artık aşırı oynaklık bulunmadığını belirterek "Döviz dengededir, rezervler güçlüdür, temel mallarda fiyat istikrarı sağlanmıştır." dedi. ABONE OL Ticaret Bakan»»»
Ümit Özdağ, 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçundan yargılandığı davada beraat etti
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın, Antalya'da partisinin il başkanları istişare toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla 4 yıl 8 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı 'Cumhurbaşkanına hakaret' davasından beraatine karar verildi. Zafer Partisi Gene»»»
Tayland ile Kamboçya, bugün yapılacak müzakereler öncesinde çatışmaya devam ediyor
İki ülke arasında 7 Aralık'ta başlayan çatışmalar, tarafların katılımıyla bugün Genel Sınır Komitesi (GBC) düzeyinde yapılması planlanan görüşmeler öncesinde şiddetini koruyor. Ülkelerin ulusal basınındaki haberlere göre, iki tarafın orduları da sınırda ve ülkelerin iç bölgelerine saldırılar düzenl»»»
Epstein belgelerinde Trump'ın uçuş kayıtları ve "sahte" içerikler dikkati çekti
ABD Adalet Bakanlığı, reşit olmayan kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ve fuhuş ağı kurmakla suçlanırken hapishanede ölü bulunan milyarder Jeffrey Epstein'e ilişkin yayımlanan son belgelerde, "sahte" mektup ve videodan, ABD Başkanı Donald Trump'a ait uçuş kayıtlarına ve Epstein'ın olası işbirl»»»
Finansal hizmetler güven endeksi Aralık ayında azaldı İhlas Haber Ajansı
Aralık ayında finansal hizmetler güven endeksi, bir önceki aya göre 7,4 puan azalış kaydederek 177,2 seviyesinde gerçekleşti. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Aralık ayına ilişkin Finansal Hizmetler İstatistikleri ve Finansal Hizmetler Güven Endeksi (FHGE) verisini açıkladı. Aralık ayında »»»
Yeni asgari ücretle kaç gram altın alınabiliyor? Alım gücünde büyük düşüş!
Asgari ücrette yapılan zammın ardından altın fiyatlarındaki rekor yükseliş çalışanların alım gücünü son yılların en düşük seviyesine geriletti. 2026 yılı için belirlenen yeni maaşla alınabilen altın miktarı, geçmiş yıllara kıyasla büyük bir düşüş göstererek asgari ücretin altın karşısındaki reel ka»»»