“Shqiptarët janë njerëz të mrekullueshëm”/ Balluku në Durrës: Me portin e ri ndryshojmë qytetin dhe jo vetëm!

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Top Channel Albania 16.04. 19:12

“Shqiptarët janë njerëz të mrekullueshëm”/ Balluku në Durrës: Me portin e ri ndryshojmë qytetin dhe jo vetëm!

Kompania EMAAR prezantoi masterplanin për portin turistik të Durrësit. Një investimi që do të jetë 2 miliardë euro. Ministrja Balluku tha se ky projekt do hapë shumë rrugë të reja: Durrësi i ka të gjitha potencialet për tët qene një nga qendrat më të rëndësishme, ky projekt ka dy kolon atë rëndësis»»»

top-channel.tv
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.