Νετανιάχου: Αυτοπροβάλλεται ως προστάτης του Ισραήλ μετά την επίθεση Χαμάς
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
CommentYour comment has been sent successfuly! Thank you.
Νετανιάχου: Αυτοπροβάλλεται ως προστάτης του Ισραήλ μετά την επίθεση Χαμάς
Ο Νετανιάχου ακολουθεί τη δοκιμασμένη στρατηγική του ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου, με στόχο να εμφανιστεί ως εγγυητής της ασφάλειας. Ωστόσο, η εικόνα του έχει πληγεί από την επίθεση της Χαμάς το 2023. Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου υιοθετεί την προεκλογική στρατηγική που τον έχε»»»
Γιατί δεν συναντήθηκαν Τραμπ και Νετανιάχου
Του Κώστα Ράπτη Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν βρήκε χρόνο για τον Μπενιαμίν Νετανιάχου - ασυζητητί τον στενότερο σύμμαχό του στην διεθνή σκηνή. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ υπήρξε απασχολημένος με την υποδοχή του Κινέζου ηγέτη Σι Τζινπίνγκ στη Ουάσιγκτον, όσο ο Ισραηλινός πρωθυπουργός βρισκόταν επί αμερικανικού εδάφο»»»
Εκλογές στο Ισραήλ: Μπορεί να χάσει ο Νετανιάχου;
Κάντε TO BHMA προτιμώμενη πηγή Όταν η Χαμάς εξαπέλυσε την πρωτοφανή επίθεση της 7ης Οκτωβρίου του 2023, πολλοί θεώρησαν ότι η πολιτική καριέρα του Μπενιαμίν Νετανιάχου είχε ουσιαστικά τελειώσει, καθώς ο ισραηλινός πρωθυπουργός βρέθηκε αντιμέτωπος με τη σοβαρότερη αποτυχία των υπηρεσιών ασφαλείας στ»»»
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
Comment