Türkiye dahil 8 ülkeden 'Mescid-i Aksa' açıklaması
Türkiye, Mısır, Ürdün, Endonezya, Pakistan, Katar, Suudi Arabistan ve BAE dışişleri bakanları, Kudüs'ün Müslüman ve Hristiyan kutsal mekanlarının tarihi ve hukuki statüsüne yönelik İsrail işgal makamlarının tekrarlanan ihlallerini, Mescid-i Aksa'ya yönelik devam eden baskılarını ve avlusunda İsrail»»»
Türkiye ve 7 ülkenin dışişleri bakanlarından ortak Mescid-i Aksa açıklaması
Türkiye, Mısır, Ürdün, Endonezya, Pakistan, Katar, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri dışişleri bakanları, İsrailli yerleşimcilerin ve aşırılıkçı bakanların, İsrail polisinin koruması eşliğinde Mescid-i Aksa'ya yönelik devam eden baskınları ve avlusunda İsrail bayrağı çekilmesini kınadı. »»»
Türkiye dahil 8 ülkeden 'Mescid-i Aksa' açıklaması
Türkiye, Mısır, Ürdün, Endonezya, Pakistan, Katar, Suudi Arabistan ve BAE dışişleri bakanları, Kudüs'ün Müslüman ve Hristiyan kutsal mekanlarının tarihi ve hukuki statüsüne yönelik İsrail işgal makamlarının tekrarlanan ihlallerini, Mescid-i Aksa'ya yönelik devam eden baskılarını ve avlusunda İsrail»»»
İsrail tarafından öldürülen Lübnanlı gazeteci için cenaze töreni düzenlendi
Terör devleti İsrail'in, Lübnan'ın güneyindeki Nebatiye vilayetinde dün ateşkese rağmen düzenlediği saldırıda hayatını kaybeden kadın gazeteci Emel Halil için cenaze töreni düzenlendi.»»»
Türkiye ve 7 ülkeden İsrail'e sert tepki: Mescid-i Aksa ihlalleri kabul edilemez
Mescid-i Aksa ve Harem-i Şerif'e yönelik İsrailli yerleşimciler ve bazı aşırılıkçı bakanların polis koruması eşliğinde gerçekleştirdiği baskınlar, bölgesel diplomatik tepkiye yol açtı. Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 8 ülke ortak açıklamayla sert kınamada bulundu. Açıklamada, Mescid-i Aksa / Ha»»»
Trump'tan ''zaman daralıyor'' tehdidi: Bundan sonra daha da kötüye gidecek
İsrail ve ABD'nin İran'a yönelik saldırısıyla başlayan savaş 55. gününde ateşkes kırılganlığını korumaya devam ediyor. ABD Başkanı Trump, 'Zaman darılıyor, bundan sonra her şey daha kötüye gidecek' diyerek İran'a tehditler savurdu. Trump'ın açıklamasından önce İsrail'in 'hazırız' mesajının ardından»»»
New York Times: "Hamaney bacağından üç kez ameliyat edildi" İhlas Haber Ajansı
ABD basını, İran'ın yeni dini lideri Mücteba Hamaney'in, İsrail ve ABD'nin 28 Şubat'ta başlattığı saldırılarda yaralandığına ilişkin iddiaları sürdürüyor. New York Times gazetesi İranlı kaynaklara dayandırdığı haberde, Mücteba Hamaney'in, babası İran'ın eski dini lideri Ali Hamaney'in hayatını kayb»»»
8 ülkenin dışişleri bakanlarından ortak Mescid-i Aksa açıklaması İhlas Haber Ajansı
Türkiye, Mısır, Ürdün, Endonezya, Pakistan, Katar, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri dışişleri bakanları, İsrailli yerleşimcilerin ve aşırılıkçı bakanların, İsrail polisinin koruması eşliğinde Mescid-i Aksa/Harem-i Şerif’e yönelik devam eden baskınları ve avlusunda İsrail bayrağı çekilme»»»
İkinci tura saatler kala İsrail’den Lübnan’a saldırı: Üç ölü
İsrail ve Lübnan arasında ABD’de gerçekleştirilecek ikinci tur görüşmeye saatler kala İsrail ordusu, Lübnan’ın güneyine bir dizi hava saldırısı düzenledi. Saldırı sonucu üç kişi hayatını kaybetti.İsrail’in Lübnan’ın güneyine düzenlediği saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti. İsrail, devam eden ateşkes»»»
İsrail'den İran'a tehdit: ABD'den yeşil ışık bekliyoruz
İsrail Savunma Bakanı Israel Katz, İran’a karşı saldırı hazırlıklarının tamamlandığını belirterek, "Hamaney hanedanlığını ortadan kaldırmak" için ABD’den onay beklediklerini açıkladı. Olası bir saldırının İran'ın enerji ve elektrik altyapısını hedef alacağını vurgulayan Katz, "Bu seferki saldırı yı»»»
İsrail’den Lübnan’a saldırı: 3 ölü İhlas Haber Ajansı
İsrail, devam eden ateşkese rağmen Lübnan topraklarına yönelik saldırılarını sürdürüyor. İsrail ve Lübnan arasında ABD’de gerçekleştirilecek ikinci tur görüşmeye saatler kala İsrail ordusu, Lübnan’ın güneyine bir dizi hava saldırısı düzenledi. Nebatiye bölgesinde yer alan Shoukin kasabasına düzenle»»»
TBMM Başkanı Kurtulmuş: "Şu anda Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu çalışmalarını bitirmiştir" İhlas Haber Ajansı
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’na ilişkin, "Şu anda komisyon çalışmalarını bitirmiştir" dedi. TBMM Başkanı Kurtulmuş’un, ev sahipliğinde TBMM Tören Salonu’nda 23 Nisan Resepsiyonu verildi. Kurtulmuş, Resepsiyonda gazetecilerin sorularını cevapladı. K»»»
Adalet Bakanlığı bünyesinde yedi başkanlık: Faili meçhul dosya kalmayacak | Politika Haberleri
Adalet Bakanı Akın Gürlek, Ceza İşleri Genel Müdürlüğü bünyesinde yedi yeni daire başkanlığının kurulduğunu açıkladı. Yeni yapılanmanın; terör, örgütlü suçlar, dijital suçlar ve faili meçhul dosyalar başta olmak üzere birçok alanda ihtisaslaşmayı artırarak adalet sisteminin hız ve etkinliğini güçle»»»
Barajda mahsur kalan ineği AFAD kurtardı İhlas Haber Ajansı
Sivas’ın Altınyayla ilçesine bağlı Doğupınar köyünde baraja girerek mahsur kalan inek, AFAD ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Gazibey Barajı’nda son dönemde artan su seviyesi nedeniyle kıyı şeridindeki bazı ağaçların sular altında kaldı. Köy sakinlerinden Ramazan Gürbüz’e ait bir büyükbaş hayva»»»
Bakan Gürlek: "Yeni bir daire başkanlığı kurduk, faili meçhul bazı dosyaları arkadaşlarımız inceleyecekler" İhlas Haber Ajansı
Adalet Bakanı Akın Gürlek, "Yeni bir daire başkanlığı kurduk. Faili meçhul bazı dosyaları arkadaşlarımız inceleyecekler, bakacaklar" dedi. Adalet Bakanı Gürlek, TBMM’de düzenlenen 23 Nisan Resepsiyonu’nda Adalet Bakanlığı bünyesinde yeni kurulan daire başkanlıkları ile ilgili soruya, "Yeni bir dair»»»
Bakan Gürlek: "Faili meçhul bazı dosyaları arkadaşlarımız inceleyecekler" İhlas Haber Ajansı
Adalet Bakanı Akın Gürlek, "Yeni bir daire başkanlığı kurduk. Faili meçhul bazı dosyaları arkadaşlarımız inceleyecekler, bakacaklar" dedi. Adalet Bakanı Gürlek, TBMM’de düzenlenen 23 Nisan Resepsiyonu’nda Adalet Bakanlığı bünyesinde yeni kurulan daire başkanlıkları ile ilgili sorulan soruya "Yeni b»»»
İsrail Hava Kuvvetleri'nde casusluk suçlaması: İki askeri personel gözaltında
İsrail Hava Kuvvetleri'nde görevli iki teknisyen, para karşılığında İran istihbaratına askeri sırlar aktardıkları iddiasıyla hakim karşısına çıkarıldı. Tel Nof Hava Üssü'ndeki savaş uçağı sistemleri ve tesis belgelerini paylaştığı öne sürülen sanıkların, "savaş döneminde düşmana yardım etmek" suçla»»»
Türkiye İngiltere arasında Stratejik Ortaklık Çerçeve Belgesi imzalandı
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiltere'de Birleşik Krallık Dışişleri, İngiliz Milletler Topluluğu ve Kalkınma Bakanı Yvette Cooper ile Türkiye ve İngiltere arasında Stratejik Ortaklık Çerçeve Belgesi'ni imzaladı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi ziyaret kapsamında İngiltere’de Birleşik Krallık »»»
İşgalci İsrail'den yeni savaş hazırlığı: ''Karanlık çağlar'' için ABD'yi bekliyoruz
Siyonist İsrail Savunma Bakanı Israel Katz, İsrail'in İran'a karşı yeniden savaşa başlamaya hazır olduğunu açıkladı. Katz, 'İsrail, Hamaney hanedanlığını tamamen ortadan kaldırmak ve İran'ın enerji ile elektrik altyapısını hedef alarak ülkeyi ‘karanlık çağlara' döndürmek için ABD'den yeşil ışık bek»»»
Irak’ta Başbakanlık düğümü: Sudani adayın Meclis'te belirlenmesini istiyor, Maliki ise 12 kişilik liderler konseyinin seçmesinde ısrarcı
Irak’ta hükûmet kurma sürecinde başbakan adaylığına ilişkin kriz sürüyor. Çarşamba günü açıklanması beklenen karar önce cuma gününe ertelenirken, nihai toplantının bu kez pazartesiye bırakıldığı belirtiliyor. Şii siyasi bloklar arasında hem yöntem hem de aday konusunda görüş ayrılıkları derinleşmiş»»»
İsrail askerleri Lübnan’da yağmayı itiraf etti: Arabalara yükleyip götürüyorlar
İsrail basınında, Lübnan'ın güneyindeki İsrail askerlerinin, komutanlarının bilgisi dahilinde evler ve dükkanların yağmalandığı yönündeki ifadelerine yer verildi. İsrail merkezli Haaretz gazetesinin ismi verilmeyen İsrail askerlerinin tanıklığına dayandırdığı haberinde, Lübnan'ın güneyindeki ev ve »»»
İstanbul Valiliği "Esraa ve ailesine hukuka ve insan haklarına aykırı muamele" iddialarını yalanladı İhlas Haber Ajansı
İstanbul Valiliği, "Esraa Mohammad Awad Aljamal ve ailesine hukuka ve insan haklarına aykırı muamele yapıldığı" şeklindeki haber ve paylaşımların manipülasyon amacı taşıdığını belirtilerek, iddiaları yalanladı. İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, çeşitli sosyal medya mecralarında ’Gazze soykı»»»
Akın Gürlek duyurdu: Faili Meçhul Suçları Araştırma Daire Başkanlığı kuruldu
Adalet Bakanı Akın Gürlek, Adalet Bakanlığı bünyesinde 7 yeni daire başkanlığının kurulduğunu açıkladı. Kurulan daire başkanlıklarının arasında "Faili Meçhul Suçları Araştırma Daire Başkanlığı" da bulunuyor. Adalet Bakanı Akın Gürlek, sosyal medya hesabından Adalet Bakanlığı'ndaki yeni yapılanmalar»»»
Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürlüğü altında 7 Daire Başkanlığı kuruldu İhlas Haber Ajansı
Adalet Bakanı Akın Gürlek, Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürlüğü altında 7 Daire Başkanlığı kurulduğunu açıkladı. Bakan Gürlek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ‘Türkiye Yüzyılı’nı Adaletin Yüzyılı kılma’ vizyonumuz doğrultusu»»»
Filistinli çocuklar okul yolunu kapatan işgalcileri protesto etti
Terör devleti İsrail'in Filistinlilere yönelik işgal politikası devam ediyor. Batı Şeria'da İsrail askerlerinin yola dikenli tel çekmesi nedeniyle okullarına gidemeyen çocuklar, protesto gösterisi başlattı. Çocuklar, günlerdir ellerinde pankart sırtlarında ise okul çantalarıyla direnişini sürdürüyo»»»
Adalet Bakanlığı yeni daire başkanlığı kurdu
Adalet Bakanlığı önemli bir adım attı. Faili Meçhul Suçları Araştırma Daire Başkanlığı kuruldu. Yeni birim koordinasyonu sağlayacak. Soruşturmalar daha etkili yürüyecek. ADALET BAKANLIĞI BÜNYESİNDE YENİ DAİRE Adalet Bakanlığı bünyesinde yeni kurulan Faili Meçhul Suçları Araştırma Daire Başkanlığı, »»»
'Faili Meçhul Suçları Araştırma Daire Başkanlığı' kuruldu
Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürlüğü altında 7 ayrı Daire Başkanlığı kuruldu. Yeni kurulan "Faili Meçhul Suçları Araştırma Daire Başkanlığı", faili meçhul soruşturmalarında soruşturma birimleri arasında koordinasyonu sağlayacak. Ayrıntılar geliyor... ETİKETLER Adalet Bakanlığı Son Dakika»»»
Pehlevi’ye Berlin ziyaretinde saldırı
Berlin’e ziyarette bulunan İran'ın devrik Şahı Muhammed Rıza Pehlevi'nin oğlu Rıza Pehlevi'ye Berlin’e saldırı düzenlendi. Federal Basın Konferansı binasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan ve ziyaretiyle ilgili bilgi veren Rıza Pehlevi’ye, basın merkezi binasından ayrılırken, bir kişi tarafınd»»»
Yunanistan basınından çarpıcı Orta Doğu analizi: Türkiye detayı dikkat çekti
Yunanistan merkezli haber sitesinde, Türkiye ile İsrail arasında Doğu Akdeniz’de gerilimin yükseldiği yazıldı. Haber sitesindeki analizde, “Orta Doğu artık kaynayan bir kazanı andırıyor ve yeni bir patlama çok uzak değil” ifadeleri kullanıldı. Yunanistan’da yayın yapan ve Türkiye karşıtı çizgisiyle»»»
Trump'tan ''Hürmüz Boğazı'' talimatı: Gemilere vurun emri verdim
İsrail ve ABD'nin İran'a yönelik saldırısıyla başlayan savaş 55. gününde ateşkes kırılganlığını korumaya devam ediyor. Öte yandan ABD Başkanı Trump'tan, Hürmüz Boğazı'na ilişkin çarpıcı açıklamalar geldi. İran'ın 159 gemisinin 'denizin dibinde' olduğunu vurgulayan Trump, 'Amerika Birleşik Devletler»»»
Trump'tan 'Hürmüz' mesajı
ABD Başkanı Donald Trump, "Hürmüz Boğazı'na mayın döşeyen her türlü tekne imha edilecek" açıklamasında bulundu.Süresiz ateşkesin ilan edildiği İran ve ABD arasındaki Hürmüz gerginliği sürüyor. ABD Başkanı Donald Trump, Truth üzerinden Hürmüz ile ilgili mesaj verdi. Trump, ABD Donanması'na boğazdaki»»»
Lübnan ile İsrail ABD arabuluculuğunda ikinci tur görüşmelere bugün başlıyor
ABD arabuluculuğunda Beyrut ile Tel Aviv arasında bugün yapılacak ikinci tur hazırlık görüşmeleri, İsrail ordusunun Lübnan'da ateşkese rağmen sürdürdüğü saldırılar ve işgal ettiği beldelerdeki yıkım faaliyetlerinin gölgesinde gerçekleştirilecek.Washington'da 14 Nisan'da tarafları bir araya getiren »»»
İşgalci İsrail ordusunun Batı Şeria'da açtığı ateş sonucu bir çocuk hayatını kaybetti
İsrail ordusunun, işgal altındaki Batı Şeria'da açtığı ateş sonucu 1 çocuk yaşamını yitirdi. Bu süreçte en az 1150 Filistinli hayatını kaybetti, yaklaşık 11 bin 750 kişi yaralandı, yaklaşık 22 bin kişi gözaltına alındı. Filistin resmi ajansı WAFA'da yer alan haberde İsrail güçlerinin Batı Şeria'nın»»»
Azerbaycan'dan Türkiye'ye 23 Nisan mesajı
Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı, ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundaki hesabından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı paylaştı. Paylaşımda, Mustafa Kem»»»
Azerbaycan'dan Türkiye'ye 23 Nisan mesajı:
Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Bakanlığın, ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundaki hesabından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı paylaşıldı. Paylaşımda, Mustafa Kemal Atatürk tarafın»»»
Ateşkes masası kuruldu, ABD arabuluculuk rolü üstlendi: Lübnan ile İsrail'in ikinci tur görüşmesi başlıyor
ABD arabuluculuğunda Beyrut ile Tel Aviv arasında bugün yapılacak ikinci tur hazırlık görüşmeleri, İsrail ordusunun Lübnan'da ateşkese rağmen sürdürdüğü saldırılar ve işgal ettiği beldelerdeki yıkım faaliyetlerinin gölgesinde gerçekleştirilecek. Washington'da 14 Nisan'da tarafları bir araya getiren»»»
İsrail'de 7 Ekim kavgası: Mahkeme salonunda arbede
İsrail'de Gazze soykırımının başlamasına gerekçe olarak gösterilen 7 Ekim 2023'te yaşanan olayların araştırılması için komisyon kurulmasının ele alındığı İsrail Yüksek Mahkemesi duruşmasında arbede çıktı. Aşırı sağcıların duruşma salonunu basması nedeniyle çıkan olaylar sonucu hakimler salonu terk »»»
‘Çocukların Dijital Ortamlarda Korunması: Uluslararası Politika ve Uygulama Paylaşımı’nın ortak sonuç bildirisi yayımlandı İhlas Haber Ajansı
‘Çocukların Dijital Ortamlarda Korunması: Uluslararası Politika ve Uygulama Paylaşımı programına ilişkin ortak sonuç bildirisi yayımlandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ev sahipliğinde Birleşmiş Milletler Çocuk Fonu (UNICEF) ve Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Çocuklara Yönelik Şiddet »»»
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda Ulusal Egemenlik Kupası başladı
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nın ilk etabı Ulusal Egemenlik Kupası'nın startı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusuyla İstanbul Boğazı'ndan verildi. Cumhurbaşkanlığı himayesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın katkılarıyla İstanbul Açık D»»»
Katil İsrail'in Gazze'ye saldırılarında can kaybı 72 bin 568'e yükseldi
İsrail ordusunun Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda yaşamını yitirenlerin sayısı 72 bin 568'e ulaştı. Son 24 saatte Gazze'deki hastanelere 6 hayatını kaybeden ve 18 yaralı getirildi. İsrail ordusu, ateşkese rağmen Gazze Şeridi'ne saldırılarını sürdürüyor. Gazze'deki Sağl»»»
CHP'ye çok boyutlu saldırı: 2 yılda 23 seçilmiş belediye başkanı tutuklandı, 25 başkan görevden uzaklaştırıldı
31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından başlayan süreçte son olarak Onursal Adıgüzel'in tutuklanmasıyla, hakkında tutuklama kararı verilen CHP'li belediye başkanı sayısı 23'e yükseldi. Bu başkanlardan 20'si hâlâ cezaevinde. CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu dahil toplamda 25 CHP'li beledi»»»
MSÜ tercihlerinde süre yarın doluyor
Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) bünyesindeki Harp Okulları ile Astsubay Meslek Yüksekokullarına girmek isteyen adaylar için 25 Mart'ta başlayan tercih süreci, yarın sona erecek. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 2026-MSÜ sınavına giren adayların askeri öğrenci olabilmek için yapmaları gereken tercih »»»
ABD çaresiz! Hürmüz Boğazı'ndaki mayınları bulamıyor
ABD-İran gerilimi sürerken Hürmüz Boğazı’ndaki mayın iddiaları belirsizliği artırıyor. ABD’nin ablukasıyla bölgede tansiyon yükselirken, İran daha önce boğazı yeniden kapattığını açıklamıştı. Son olarak Pentagon yetkililerinin, mayınların temizlenmesine ilişkin yeni bir değerlendirme yaptığı öğreni»»»
Soykırımcı İsrail'in Gazze'ye saldırılarında şehit sayısı 72 bin 568'e çıktı
Soykırımcı İsrail ordusunun Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda yaşamını yitirenlerin sayısı 72 bin 568'e ulaştı. Soykırımcı İsrail ordusu, ateşkese rağmen Gazze Şeridi'ne saldırılarını sürdürüyor. Gazze'deki Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, soykırımcı İsra»»»
Rusya, 1300 Ukraynalı militanı etkisiz hale getirdi
Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna ve Donbass’ta devam eden özel askeri harekâtın son 24 saatine ilişkin bilgileri paylaştı. Açıklamaya göre, Ukrayna’daki silahlı unsurları destekleyen enerji ve ulaşım altyapıları hedef alınırken, ayrıca 138 farklı noktada asker ve yabancı militanların bulunduğu alan»»»
Lahey'de Esed davası: Rejim milisine 30 yıl hapis istendi
Hollanda Savcılığı, Suriyeli sivillere yönelik işkence ve cinsel saldırı suçları sebebiyle yargılanan Beşşar Esed rejimi milisi hakkında 30 yıl hapis cezası istedi. Hollandalı savcılar, Esed rejiminin işkence merkezlerinde görev yapan 58 yaşındaki rejimi milisi hakkında sivillere işkence uyguladığı»»»
İran, Hürmüz’den ilk transit gelirini elde etti
Hamidreza Hacı Babaei, Hürmüz Boğazı geçişlerinden elde edilen gelirlerin ülkenin merkez bankasına aktarıldığını açıkladı. Babaei, boğazdan alınan vergilerden sağlanan ilk gelirin İran Merkez Bankası’ndaki bir hesaba yatırıldığını belirtti. Öte yandan İran Parlamentosu’nun, Hürmüz Boğazı’na ilişkin»»»
Katil İsrail’in Gazze'ye düzenlediği saldırıda 3’ü çocuk 5 Filistinli hayatını kaybetti
İsrail’in ateşkese rağmen Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Beyt Lahiya beldesine düzenlediği hava saldırısında 3’ü çocuk 5 Filistinli hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı. İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Beyt Lahiya beldesinde Filistinlilerin bulunduğu bir toplanma alanını hedef ald»»»
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlanıyor
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin 106. açılış yıl dönümü, yurt genelinde etkinliklerle kutlanıyor. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, TBMM'nin açılışının 106. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlamaları kabul etti. TBMM Mermerli Salon'da gerçek»»»
İçişleri Bakanı Çiftçi: Gülistan Doku dosyasında hiçbir ihmal görmezden gelinmeyecek
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Gülistan Doku soruşturması kapsamında eski Tunceli Valisi Tuncay Sonel'in tutuklandığını belirterek, "Bizim yaklaşımımız nettir: hiçbir iddia karşılıksız bırakılmaz, hiçbir ihmal görmezden gelinmez, hiçbir süreç karanlıkta kalmaz" dedi. İçişleri Bakanı Çiftçi, Ankara»»»