БСП и "Изправи се! Мутри вън" обявиха номинациите си за ЦИК

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Vesti Bulgaria 04.05. 19:13

БСП и "Изправи се! Мутри вън" обявиха номинациите си за ЦИК

П Г "БСП за България" ще предложи Емил Войнов за заместник-председател и член на ЦИК, съобщиха от пресцентъра на БСП след заседание на Изпълнителното бюро на партията. За членове на ЦИК от квотата на БСП ще бъдат предложени също Силвия Теодорова Стойчева и Цветанка Петкова Георгиева. По-рано днес л»»»

vesti.bg
Darik News Bulgaria 04.05. 11:46

Борисов: Председателят на ЦИК най-вероятно ще бъде от партията на Слави Трифонов

Председателят на ЦИК най-вероятно ще бъде от партията на Слави Трифонов, зам.-председател ще е от някоя от другите партии. Това прогнозира премиерът в оставка и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов в коментар пред журналисти. По думите му председателят на комисията трябва да е от първата политическа сила - »»»

dariknews.bg
Dnes Bulgaria 04.05. 10:59

Страхотно изборно законодателство – ще джуркаме топчета, за да определяме шеф на ЦИК!

Според Борисов председателят на ЦИК трябва да е първата политическа сила Страхотно изборно законодателство – ще джуркаме топчета, за да определяме шеф на ЦИК. Това каза премиерът в оставка и лидер на ПП ГЕРБ Бойко Борисов. „Естествено, че председател на ЦИК трябва да е първата политическа сила. Тов»»»

dnes.bg
Banker Bulgaria 04.05. 10:50

Борисов не се стърпя, продължава с брифингите

Премиерът в оставка и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов отново даде изявление на живо пред камерите на националните телевизии и още няколко медии. Този път поводът уж беше новата доставка ваксини на "Пфайзер". Първоначално, в отговор на въпрос, премиерът в оставка заяви, че не иска да коментира предстоящ»»»

banker.bg
Bugarski Nacionalni Radio Bulgaria 04.05. 10:37

Борисов предупреди за мигрантски натиск по границите ни

В брифинг на здравния министър в оставка Костадин Ангелов днес се включи и премиерът в оставка Бойко Борисов. Той заяви, че България успешно се е справила и с третата вълна на Covid-19 и вече е нискорискова страна. Премиерът в оставка предупреди и за мигрантски натиск по границите ни с Гърция и Тур»»»

bnr.bg
Focus Bulgaria 04.05. 10:20

Бойко Борисов, ГЕРБ: Страхотно изборно законодателство – ще джуркаме топчета, за да определяме шеф на ЦИК

София. Страхотно изборно законодателство – ще джуркаме топчета, за да определяме шеф на ЦИК. Това каза премиерът в оставка и лидер на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, който е заедно със здравния министър в оставка проф.-д-р Костадин Ангелов, тъй като днес у нас пристигнаха още 273 780 дози от ваксината срещу»»»

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.