Mediat greke: Plani për “Shqipërinë e madhe” është një projekt “bombë”

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Zeri Kosovo 16.04. 19:49

Mediat greke: Plani për “Shqipërinë e madhe” është një projekt “bombë”

Askush nuk ka nevojë të jetë ekspert në historinë e Ballkanit për të kuptuar se ekzistojnë një sërë konfliktesh etnike të pazgjidhura që nuk lejojnë që shtetet dhe popujt të “qetësohen” dhe të përpiqen të ecin përpara, duke lënë pas të kaluarën e përgjakshme. Dhe jo vetëm kaq. Herë pas here, në dis»»»

Shekulli Albania 16.04. 17:29

Mediat greke: Plani për Shqipërinë e Madhe është një projekt ‘bombë’

Publikuar më nga Askush nuk ka nevojë të jetë ekspert në historinë e Ballkanit për të kuptuar se ekzistojnë një sërë konfliktesh etnike të pazgjidhura që nuk lejojnë që shtetet dhe popujt të “qetësohen” dhe të përpiqen të ecin përpara, duke lënë pas të kaluarën e përgjakshme. Dhe jo vetëm kaq. Herë»»»

shekulli.com.al
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.